Idræt og svømning

Du har masser af muligheder for at få rørt dig på Uldum Højskole. Der er altid fag på skemaet med idræt, dans eller svømning.

I vores dejlige svømmehal kan du blive undervist i aquasport, begyndersvømning, kantprøvetræning og svømmetræning. Svømmehallen er også åben for eleverne, når der er ikke undervisning. Det kræver bare, at de elever der tager en kantprøve (en lille livredderprøve) har tid og lyst til at åbne den.

Friluftsliv har vi på skemaet i september og i maj-juni.

Skolens egen idrætssal ligger midt i skolen og er fri til brug 24-7. Vi bruger også byens store idrætshal rigtigt meget i undervisningen, når vi skal bruge mere plads. Idrætshallen har vi også lejet hver onsdag mellem 14-16, så højskolens elever kan bruge den på frieftermiddagen.

Udendørs har vi boldbane på græs og ikke mindre end 4 beachvolleybaner.