Grundlovsdag 2018

Uldum højskole er et barn af demokratiet. Startet af en kreds af mennesker der også var en vigtig del af kampen for folkestyret i 1840erne. Det er således ikke tilfældigt at Junigrundloven og Uldum Højskole er kommet til verden det samme år; i 1849.

Dagen starter klokken 13.30 med fællessang og optræden ved skolens kor i højskolens musikhus.
Kl. 14.00 rykker vi ud på gårdspladsen, hvor der er kaffe og kage med forskellige indslag, fællessang og optræden med skolens jazz og blues band.
Klokken 14.15 går årets taler på talerstolen, Troels lund Poulsen.
Efter grundlovstalen udstiller skolens elever nogle af de spændende ting de har lavet i værkstederne. Det hele slutter klokken 16.

page-templates/template_3.php

ÅRETS TALER

Troels lund Poulsen stammer fra Lindved og er 42 år. Han har siddet i Folketinget for Venstre siden 2001 og har været Miljø-, Undervisnings-, Skatte- og Erhvervsminister og er nu Beskæftigelsesminister.