Tilmelding til lange kurser

Tilmelding lange kurser

Udfyld tilmeldingsformularen herunder. Vi glæder os til at modtage den. Hvis der er noget du er i tvivl om ringer du bare på 75 67 82 11.
  • CPR-nummer er et krav fra Undervisningsministeriet. Hvis du ikke har et CPR-nummer, så skriv bare din fødselsdato.
  • Skriv gerne lidt om tidligere beskæftigelse, udenlandsk eksamen, studium, fritidsjob, ledighed, højskoleophold med videre.
  • Skriv navn, adresse og telefonnummer på nærmeste pårørende i tilfælde af sygdom, uheld og ligende.
  • Ugepriser Dobbelt og tremandsværelse 1245 kr. Enkeltværelse med eget bad og toilet 1545 kr. Enkeltværelse med bad og toilet på gangen 1145 kr
  • Yderligere oplysninger, som du mener kan være af interesse for højskolen.

Bliver du nødt til at afbryde dit højskoleophold i utide, betaler du kun for de uger, som du er elev på skolen. Indmeldelsesgebyr refunderes ikke.

• Jeg erklærer mig

indforstået med: - at jeg først er endeligt optaget, når jeg har modtaget en bekræftelse fra højskolen og mit indmeldelsesgebyr - kaldet elevpuljen - er indbetalt.

- at enhver form for brug eller besiddelse af hash og andre stoffer, såvel som misbrug af alkohol, betyder, at jeg har meldt mig ud af skolen med omgående afrejse til følge.

- at voldelig, truende od diskriminerende adfærd er uforenelig med højskolens idégrundlag.

- at jeg har pligt til at følge undervisningen og fravær kræver forudgående aftale.

Jeg ønsker hermed at indmelde mig på Uldum Højskole.