Ledige stillinger

Vi søger en kok eller ernæringsassistent fra d. 1/2 2018 eller snarest derefter.

Kan du lide at lave mad?

Kan du arbejde selvstændigt og stå for ansvaret i et storkøkken?

Er du effektiv og kan bevare overblikket når det brænder på?

Har du humor og er god til at samarbejde?

Er du indstillet på, at der også er weekend og aftenarbejde?

Er du faglært indenfor kostområdet?

Så er det måske dig vi står og mangler…

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads, idet arbejdet på en højskole er varierende og udfordrende med kontakt til mange mennesker – elever, kursister og 21 faste medarbejdere.

Skolen bespiser dagligt 100 personer og i sommerperioden op til 150 personer.

Vi laver sund og velsmagende mad. Vi eksperimenterer og finder inspiration i både nye strømninger indenfor dansk mad, men også fra forskellige udenlandske køkkener. Vores elever har også indflydelse på den mad vi laver. Vi forventer, at du kan bidrage med ideer, der kan fortsætte udviklingen af skolens madtilbud.

Den faste stab i køkkenet består af køkkenlederen og 2 medarbejdere. Derudover er der løbende andre beskæftigede i køkkenet. På skolens korte kurser i sommerperioden supplerer vi op på personalesiden.

Arbejdet omfatter alt arbejde inden for et storkøkken: varmt, koldt, vegetar, specialkost, opvask og rengøring i køkkenet.

Generelt gælder det, at køkkenets liv tilpasses skolens liv og er afhængigt af, hvilken type kursus eller arrangement der afholdes på skolen.  En højskole er en levende organisme, hvor mennesker opholder sig 24 timer i døgnet i alle ugens 7 dage. Der må derfor påregnes, at du skal arbejde cirka hver 3 weekend og du har en ugentlig aftenvagt til kl. 19.30. En weekendvagt er lørdag og søndag fra kl. 6.30-12.30. Derudover vil der være ekstra vagter i forbindelse med specielle arrangementer på skolen.
Det er vigtigt, at du viser fleksibilitet i forhold til skolens skiftende behov. Der kan være perioder, hvor tingene går nogenlunde stille og roligt, og andre perioder der er præget af stor aktivitet. I de 6 uger vi har ugekurser om sommeren, vil arbejdstiderne være en del anderledes.

Lønnen følger overenskomsten indenfor dit fag afhængigt at uddannelse. Stillingen er en fast fuldtidsstilling.

Ansøgningsfrist d. 27/12 2017 og samtaler torsdag d. 4 januar.

Har du spørgsmål til stillingen, så ring til køkkenleder Heidi Andersen i dagtimerne i tidsrummet 6.30-13.00 på 75 66 67 25.

Ansøgninger sendes på mail til: kurt@uldum-hojskole.dk

eller med post til:

Uldum Højskole