Vi har pt. to ledige stillinger:

Uldum Højskole søger timelærer/lærere til psykologi og filosofifag

Har du lyst til at undervise motiverede og videbegærlige unge mennesker?
Uldum Højskole har fra slut oktober brug for én eller flere timelærere indenfor fagområderne psykologi og filosofi. Vi søger undervisere med en faglig ballast, og som formår at involvere eleverne og gøre undervisningen brugbar og praksisnær. De fleste af vores elever er i alderen 18-25 år og mange har en gymnasial baggrund.

På vores hjemmeside kan du finde fagtekster på forskellige psykologi og filosofifag, som giver et praj om i hvilken retning vi tænker fagene skal gå. Se mere her: http://www.uldum-hojskole.dk/psykologi-og-paedagogik/

De fagtekster du ser på disse sider, kan naturligvis blive ændret i forhold til hvordan du vil skrue undervisningen sammen.

Hvor mange timer der vil være tale om, afhænger af hvilke fag du kan tilbyde. Hvis du både kan stå for psykologi og filosofi, kan du komme op på cirka 100 timer over et halvt år. Vi vil naturligvis forsøge at indplacere dine fag, så du kan passe arbejde andetsteds samtidigt.
Timelønnen er 462 kr. og der ydes ikke tilskud til transport.

Send nogle linjer om hvem du er, din faglige baggrund, og hvilke fag du forestiller dig at byde ind med, til vores forstander på kurt@uldum-hojskole.dk

Uldum Højskole søger en kok eller ernæringsassistent fra d. 1. oktober 2017 eller snarest derefter.

Kan du lide at lave mad?

Kan du arbejde selvstændigt og stå for ansvaret i et storkøkken?

Er du effektiv og kan bevare overblikket når det brænder på?

Har du humor og er god til at samarbejde?

Er du indstillet på, at der også er weekend og aftenarbejde?

Er du faglært indenfor kostområdet?

• Så er det måske dig vi står og mangler…

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads, idet arbejdet på en højskole er varierende og udfordrende med kontakt til mange mennesker – elever, kursister og 21 faste medarbejdere.
Skolen bespiser dagligt 100 personer og i sommerperioden op til 150 personer.

Vi laver sund og velsmagende mad. Vi eksperimenterer og finder inspiration i både nye strømninger indenfor dansk mad, men også fra forskellige udenlandske køkkener. Vores elever har også indflydelse på den mad vi laver. Vi forventer, at du kan bidrage med ideer, der kan fortsætte udviklingen af skolens madtilbud.

Den faste stab i køkkenet består af køkkenlederen og 2 medarbejdere. Derudover er der løbende andre beskæftigede i køkkenet. På skolens korte kurser i sommerperioden supplerer vi op på personalesiden.

Arbejdet omfatter alt arbejde inden for et storkøkken: varmt, koldt, vegetar, specialkost, opvask og rengøring i køkkenet.

Generelt gælder det, at køkkenets liv tilpasses skolens liv og er afhængigt af, hvilken type kursus eller arrangement der afholdes på skolen.  En højskole er en levende organisme, hvor mennesker opholder sig 24 timer i døgnet i alle ugens 7 dage. Der må derfor påregnes, at du skal arbejde cirka hver 3 weekend og du har en ugentlig aftenvagt til kl. 19.30. En weekendvagt er lørdag og søndag fra kl. 6.30-12.30. Derudover vil der være ekstra vagter i forbindelse med specielle arrangementer på skolen.
Det er vigtigt, at du viser fleksibilitet i forhold til skolens skiftende behov. Der kan være perioder, hvor tingene går nogenlunde stille og roligt, og andre perioder der er præget af stor aktivitet. I de 6 uger vi har ugekurser om sommeren, vil arbejdstiderne være en del anderledes.

Lønnen følger overenskomsten for Kost og Ernæringsforbundet eller tilsvarende fagforbund, afhængigt at uddannelse. Stillingen er en fuldtidsstilling, men kan også være på lidt færre timer efter eget ønske.

Stillingen er i første omgang tidsbegrænset frem til 1. september 2018 med mulighed for fastansættelse derefter.
Ansøgningsfrist tirsdag d. 27. august.

Har du spørgsmål til stillingen, så ring til køkkenleder Heidi Andersen i dagtimerne i tidsrummet 6.30-13.00 på 75 66 67 25.

Ansøgninger sendes til:

Uldum Højskole