Musik og musikband

Vi ansætter ny musiklærer i juni måned og indholdet af vores musikfag ligger derfor ikke helt fast.

Udover begynderband og de mange forskellige hold med rytmisk sammenspil, som vi foreløbig kalder ”Musik band”. Så forventer vi, at den nye musiklærer blandt andet har hold i sangskrivning og lydstudieteknik.

Musikfagene fylder meget på Uldum Højskole. Der er næsten altid et fag med sammenspil eller kor i hver fagstribe i vores skema. Du har således mulighed for at få masser af musiktimer og rigtig meget musikundervisning mens du går på skolen. Alle musikfaciliteterne er også tilgængelige udenfor undervisningstiden. I vores flotte musikhus har vi lækre lokaler til både rytmisk musik og kor. Midt i bygningen ligger vores lydstudie, hvor vi indspiller de numre, vi spiller og synger på fagene.

Musikband

Vi har i alle fagperioder mindst et fag i band med fokus på rytmisk sammenspil.  Du kan bl.a. spille på trommer, bas, guitar, keyboard, samt blæs og sang. Vi spiller musik fra mange genrer og eleverne på holdet medvirker til at vælge numrene. Da vi ansætter ny musiklærer i juni kommer titlerne på de forskellige hold først i skemaet lige inden sommer.

default