Alle arrangementer er gratis for elever på skolen

KOMMENDE ARRANGEMENTER

Öèôðîâàÿ ðåïðîäóêöèÿ íàõîäèòñÿ â èíòåðíåò-ìóçåå gallerix.ru

TEATER: LUTHERS SPINDOKTOR
Tirsdag d. 25. april kl. 20.00

En teolog, en komiker og en 500 år gammel hovedperson. Scenen er sat til en times god underholdning. Robert Svendsen er teolog og vil gerne være lige så kendt som Luther. I hvert fald vil han også gerne fejres om 500 år. Men hvordan gør man det i dagens Danmark?

Sammen med sin bror, komiker Jakob Svendsen, tager de på en rejse for at finde ud af hvad det egentlig var Martin Luther gjorde og hvordan dette kan efterlignes i dag. Hvorfor er der det ståhej omkring Luther? Gjorde Luther overhovedet noget som har betydning for os i dag? VARIGHED: 60 min. MEDVIRKENDE: Jakob Svendsen og Robert Svendesen
Entre 80 kr. ved forsalg og 100 kr. ved døren. Køb billetter her: https://billetto.dk/da/events/luthers-spindoktor-uldum

ÅBENT HUS:FÅ EN SMAGSPRØVE PÅ HØJSKOLELIVET
Lørdag den 6. maj kl. 13 -15

Få en lille smagsprøve på det fantastiske højskoleliv. Det er gratis og åbent for alle, der vil høre mere om højskolelivet og se det på nærmeste hold. Du er velkommen til at tage din mor, far, kæreste, ven eller søskende med til åbent hus.
Tilmelding her

GRUNDLOVSDAG: ÅRETS TALER DANIEL TOFT JAKOBSEN
Mandag den 5. juni

Grundlovsmødet er en festlig dag for vores elever, deres familie og venner, og folk fra egnen. Udover grundlovstalen bliver der vist  de ting, der arbejdes med på højskolen.  Arrangementet starter i år kl. 13.30 og slutter kl. 16.00. Årets taler er Daniel Toft Jakobsen, medlem af Folketinget for Socialdemokratiet. Han går på talerstolen kl. 15.