KOMMENDE ARRANGEMENTER

Alle arrangementer er gratis for elever på skolen

Nytårskoncert: Horsens Harmoniorkester Nord for Alperne og Hovedgård Blæserne
Torsdag d. 18 januar 2018 kl. 19

Torsdag, den 18. januar kl. 19.00 afholdes den traditionelle nytårskoncert i gymnastiksalen på Uldum Højskole.  Det er et samarbejde mellem Højskolen og Gademusikfestivalens Venner.

Kl. 19 skåler vi det nye år ind med et glas champagne. Og her er der mulighed for at hilse på dirigenten og nogle af orkestermedlemmerne.  Kl. 19.30 begynder koncerten.  Efter første akt er der en pause med kaffe og kage i højskolen spisesal, inden orkestret fortsætter.

Horsens Harmoniorkester Nord for Alperne og Hovedgård Blæserne står for musikken.

Entrè på 100 kr. dækker musik, champagne, kaffe og kage.
Billetter kan bestilles hos eva@uldum-hojskole.dk, eller gennem Festivalen else@gademusik.dk.

Foredrag: KunstnerKorpset
Tirsdag 6. marts kl. 19.30

5 unge kunstnere fra KunstnerKoloniens KunstnerKorps kommer på besøg denne aften. KunstnerKolonien er en forening stiftet af unge kunstnere, som elsker at sprede kultur på højskoler og andre kultursteder.

Højskoledag: Mød bl.a. Paula Larrain
Lørdag d. 17 marts 2018 kl. 9.30 til 16
I forbindelse med vores Højskoledag glæder vi os til at se medlemmer af Elevforeningen og Skolekredsen, jubilarer, tidligere elever og medarbejdere, lokale borgere og andre med tilknytning til og interesse for Uldum Højskole .
Program:
Kl.   9.30   Kaffe og rundstykker

Kl. 10.00  Velkomst og derefter foredrag med Paula Larrain: “Tro, håb og landflygtighed”
Kl. 12.00  Middag
Kl. 12.45 Rundvisninger
Kl. 13.30  Generalforsamling i Skolekredsen.
Forstander og formand for højskolens bestyrelse fortæller om “tilstanden” på Uldum Højskole. Højskolens regnskab fremlægges og der er valg til bestyrelsen.
Kl. 14.30  Kaffe, kage og masser af højskolesang
Kl. 16.00  Afslutning
Det koster 100 kr. at deltage i dagen, som betales ved ankomst.Tilmeldingsfrist fredag d. 9. marts. Tilmelding her:

Foredrag: Putin afholder VM
Torsdag d. 29. maj 2018 kl. 19.30

Siden starten af det nye årtusinde har Kreml forsøgt at udbrede et offentligt billede af præsident Vladimir Putin som Ruslands ”Action Man”. Præsidenten både prøveflyver et specialkonstrueret bombefly og testkører en Formel 1-racer, ligesom han ofte optræder i sin hvide judodragt eller iført fuld ishockeypåklædning i kamp mod tidligere russiske NHL-stjerner. Rusland har afholdt vinter Ol og i sommeren 2018 er det tid for fodbold VM . Efter Sovjetunionens sammenbrud i 1991 befandt Rusland sig i en identitetsmæssig krise, og der udviklede sig et rum for dannelsen af en ny national identitet; en identitet som Putin blandt andet hævder gennem store internationale sportsbegivenheder. Ved Stanis Elsborg, adjunkt i idræt og historie