Hybler, huse og huler

Blive boende hos mor og far, flytte i lejlighed med nogle venner eller måske flytte i kollegie. Valget ser forholdsvis overskueligt ud for de fleste unge danskere, men hvorfor ikke få et samlet overblik over hvordan folk vælger at bosætte sig og så finde det, der passer bedst til dig.

Gennem oplæg, statistik, artikler, diskussioner og ture undersøger vi, hvordan og hvorfor folk vælger eller tvinges til at bo, som de gør; i kollektiv, kollegium, telt, slumkvarter, jordhytte, landsby, boligsocialt område, dome. Hvorfor bliver byerne stadig større og hvad mener politikere med udtrykket ’den rådne banan’? Dette og meget mere besvarer vi og bliver klogere på hvordan folk i Danmark, og resten af verden, bor. Samtidig bliver du klogere på, hvordan du vil bo i fremtiden.

Jeg har selv blandt andet boet i rækkehus, lejlighed, stor villa, lille kollegieværelse, helt inde i Københavns og Istanbuls pulserende natteliv og derude hvor kragerne vender. Nu bor jeg i storkollektiv sammen med 60 mennesker i alle aldre. Du kan se mere om kollektivet her: http://www.toustrupmark.dk/