Hvad siger de tidligere elever?

Camilla Kaastrup Hansen
Højskolelivet er en oplevelse, som du ikke vidste, du manglede, og som du bagefter ikke kan forstå, du har kunnet leve uden.

Sepan Radwan Al
Bare søde mennesker. Kommer godt nok til at savne højskolelivet.

Nikhita Maria Mølholm
Uldum Højskole gav mig mulighed for at udfordre mig selv på alle punkter og grænser – det er der kun kommet positive ting ud af.

Line Møller Christensen,
Tak for de bedste seks måneder af mit liv. .

Benjamin Faarup
Aldrig har jeg oplevet et sted med så godt et sammenhold og plads til hinandens forskellighed.

Kathrine Julie Hansen
Det eneste jeg fortryder er, at jeg kun valgte 4 måneder. Det har været det bedste.

Anja Troelsen
Jeg føler, at jeg har fået et helt andet perspektiv på livet.

Katrine Helms Mathiasen
Jeg savner tit den helt specielle stemning der var på skolen.

Henriette Hesselholdt
Min far sagde til mig, at gymnasiet ville blive de bedste tre år af mit liv. I virkeligheden blev det de fire måneder på Uldum Højskole!

Laura Sofie Deigaard
Netop pga. det store udbud af fag, tror jeg Uldum tiltrækker mange forskellige mennesker, som der altid er plads og rum til. Og det er stort!

Nanna A. Christensen
Et godt råd til kommende elever: Husk at få sovet! Det er helt okay nogen gange at gå glip af noget, selvom man i virkeligheden helst gerne vil være med til det HELE.

Cecilia Garney
Stedet, hvor jeg lærte at turde…

Hansa Poulsen, Færøerne
Ejjjj hvor jeg savner Uldum Højskole :’/ .. It was the time of my life.

Kristina Hviid Yding Rasmussen
En tid, som jeg forbinder med glæde, venskaber, fest, sjov, åbenhed, lærdom og især smil.