HØJSKOLE MED MUSIK

Musik og højskole: Vælg en højskole med et bredt udvalg af musik fag

Vil du gerne dygtiggøre dig inden for musik samtidig med, at du nyder det unikke, højskole liv?

Uldum er en højskole med en bred vifte af fag inden for såvel musik, kor og teater samt en lang række andre fagområder og idrætsgrene. Du har mulighed for musikfag lige fra band, rytmisk kor, lydstudie og studieband til sangskriverværksted, garagerock og sang fra højskolesangbogen. Vi tilbyder højskoleophold af forskellig varighed fra 5 uger og op til 41 uger.

Læs mere her på siden om:

• Vores udbud af højskole-musikalske fag
• Vores fantastiske musikfaciliteter

Eller ring til os, hvis du har spørgsmål: 75 67 82 11

Tag på højskole og vælg de musiske fag efter dine interesser

Når du vælger Uldum, får du de optimale rammer for at pleje netop dine interesser indenfor musik. Du kan på vores højskole vælge blandt varierende musiske fag inden for mange retninger. Der er næsten altid et fag med sammenspil eller kor i hver fagstribe på vores skema her på Uldum Højskole, og du får mulighed for rigtig meget musikundervisning og en stor portion musiktimer.
De fag, du kan vælge imellem for at gøre et ophold på vores højskole så musisk som muligt, kan fx være:
• Musikledelse
• Pop og rock – band
• Sangskriverværksted
• Lydstudie og studieband
• Turnéband
• Jazz og blues – band
* Rytmisk kor
* Musikhistorie

I alt tilbyder vi mere end 60 fag, og du finder den samlede liste her på hjemmesiden under Alle fag. Her kan du også læse en uddybende beskrivelse af hvert af de musiske fag på højskolen.

Få undervisning, udfold dig på egen hånd og indspil musik på Uldum Højskole

Ud over musikundervisningen står vores musiklokaler også til fri afbenyttelse, når du har fri. På denne måde kan du sammen med kammeraterne øve sang eller spille musik, som I har lyst. Vi har et flot musikhus med lokaler, som er perfekte til såvel kor og rytmisk musik samt dans og teater. Vores lydstudie ligger midt i musikhuset, og de numre, som vi synger og spiller i musiktimerne, har vi mulighed for at indspille her.

Tilmeld dig vores højskole med stolte traditioner

Uldum Højskole er en af landets ældste med en historie, der starter tilbage i 1849. Derfor har vi en stærk ånd, som lever videre, men samtidig er støvet tørret væk for længe siden med vores moderne og visionære tilgang til det fantastiske højskoleliv.

Vil du tilmelde dig vores lange kurser og få et fedt ophold med højskole og musik her i Østjylland? Du kan tilmelde dig fra 5 og op til 41 uger på vores online tilmeldingsformular. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe på 75 67 82 11.

Er det et kort kursus i fx rytmisk musik, du er på udkig efter, finder du mere her.