Højskolerejser

Højskolerejse: Kombiner et højskoleophold med en rejse til Afrika

Leder du efter en højskole, der tilbyder en helt unik højskolerejse? Her på Uldum Højskole kan du  komme på vores enestående rejser til Afrika i forlængelse af dit højskoleophold. Du kan med andre ord kombinere et højskoleophold, hvor du kan vælge mellem 60 forskellige fag, med en højskolerejse.

I forhold til højskolerejse kan du tage med på vores tur til Tanzania i januar eller juni. Læs flere detaljer om vores Afrika rejse her.

Læs mere her på siden om:

• Vores tilbud med højskolerejse og den store tur til Tanzania
• Vores brede fagudvalg og mere end 60 valgfag

Du kan finde vores brochure online og desuden altid aftale at komme forbi os i Østjylland og få en rundvisning. Ring på:7567 8211

Tag på Uldum Højskole og nyd fællesskabet på vores rejser

Sammenholdet på en højskole er helt unikt, og derfor er det også en ekstra dimension til oplevelserne at tage ud på rejser sammen.

Vi kender allerede hinanden godt inden afrejsen, og vi kommer blot endnu tættere på hinanden med de fælles oplevelser. Samtidig kan vi inden den store højskolerejse til Tanzania i fællesskab planlægge rejsen. Det handler fx om at lære swahili, at forstå den lokale kultur og og lokale skikke.

Vil du gerne se mere i Afrika på egen hånd efter vores planlagte højskolerejse, har du de bedste muligheder for at finde en rejsekammerat at fortsætte med. Så kan I sammen udforske Zanzibar, koralrevet, bestige Kilimanjaro eller finde volontørarbejde.

Forberedelser inden en højskolerejse til Tanzania

Vælger du et skoleophold med højskolerejse til Tanzania, får du en obligatorisk intro med swahili. Derudover kan du vælge fx politik, religion, etnografi, zoologi, mystik og filosofi. Sideløbende kan du også vælge fag som teater, dans, kor og forskellige musiske fag, som måske kan inspirere jer til fælles underholdning på rejsen. Vil du gerne have de bedste redskaber til at fortælle om din højskolerejse bagefter, kan du blive rustet ved at vælge bl.a. pædagogik, foto og skriveværksted.

Vi er en højskole, der tilbyder højskolerejser og meget mere

Er en højskolerejse ikke det, du mest går efter, kan du heldigvis vælte dig imellem en lang række andre muligheder her på Uldum Højskole. Vi har ikke mindre end 60 fag, du kan vælge imellem. Med vores store bredde kan du selv være med til at skabe lige det højskoleophold, som du drømmer om.

Vi vil ikke diktere nogle enkle, faste linjer til dig, da vi mener, at du bedst selv kan vælge de fag, der interesserer dig. Her på hjemmesiden finder du et samlet overblik over alle vores fag, som ligger inden for områderne:
• Kultur og samfund
• Idræt og svømning
• Kunst og design
• Pædagogik og psykologi
• Dansk – samt dansk som andetsprog
• Musik og teater
Du vælger først fag efter, at du er startet på højskolen og har fået en præsentation af de forskellige muligheder. Efter to måneder skifter vi, så du kan vælge nye fag og prøve meget forskelligt, hvis du har lyst. Derudover byder hverdagen på meget mere, hvor vi hver dag starter med morgensamling, mens vi om eftermiddagen har fællesfag, interessegrupper – og så har svømmehallen åbent.

Kom og besøg os på Uldum Højskole, som er blandt landets ældste højskoler med solide traditioner og en moderne tilgang. Du kan tilmelde dig vores lange kurser online eller kontakte os omkring rundvisning eller spørgsmål: 75 67 82 11 / uldum@uldum-hojskole.dk