Almen højskole

Almen højskole med lange kurser

Uldum Højskole er en stor almen højskole med et bredt fagudbud og mange elever.

Du vælger frit imellem 60 forskellige fag. Som almen højskole tilbyder vi ingen såkaldte linier, for vi tror, at du bedst selv ved, hvilke fag, der er de rigtige for dig.

I menuen kan du finde alle relevante informationer om undervisningen og det sociale liv her på skolen.

Du kan også læse mere om de lange kurser i vores skolebrochure. Læs den online her. Eller endnu bedre – bestil brochuren hjem til dig!

Har du spørgsmål, som du ikke finder svar på via vores hjemmeside, er du velkommen til at kontakte os. Du kan altid bare ringe, sende en e-mail eller komme på besøg. Klik på ”Kontakt os” i hovedmenuen yderst til højre og glæd dig til at besøge en aktiv, almen højskole, der matcher dine interesser

Er du interesseret i at følge med i, hvad vi laver lige nu? Se hvad der sker på vores nuværende hold via denne nyhedsside.

generelt_235_235-smil_dreng