Værkstedsugen – 3. juli til 9. juli 2017

Værkstedsugen byder i sommeren 2017 på mange spændende fag. DU KAN VÆLGE MELLEM ET AF DISSE FAG (klik på linket for at læse mere):

SMYKKEVÆRKSTED
Lav dine egne unikke smykker, som du selv har designet og fremstillet. Værkstedet er fuldtegnet – der er mulighed for venteliste.

AKRYLMALERI
Der er frit slag og mange muligheder og det er skønt at fordybe sig i farver, former, teksturer, stemninger, motiver og historier og udforske, hvad akrylmalingen kan. Værkstedet er fuldtegnet – der er mulighed for venteliste.

RAKU-KERAMIKVÆRKSTED
Formgiv skåle, smykker og finurlige figurer i stentøjsler. Og prøv kræfter med den gamle japanske brændingsteknik – raku. Værkstedet er fuldtegnet – der er mulighed for venteliste.

SKRIVEVÆRKSTED –  erindring
Hvordan kommer man i gang, hvordan får man den rigtige form og hvordan får man skrevet dufte, lyde, personer og begivenheder ned på papir, sådan som det engang var?

LÆDERVÆRKSTED
Kom og prøv kræfter med et af verdens ældste håndværk. Vi skal arbejde med kernelæder, som er et spændende materiale med mange muligheder.

TRÆVÆRKSTED
Vi skal arbejde med træ – udforske teknikker og materialer. Vi laver små brugsgenstande, skulpturer og mindre møbler. Materiale kan købes på højskolen. Medbring gerne gode ideer eller materiale.

GLASVÆRKSTED Aflyst

Udenfor værkstederne mødes vi alle til morgensamlinger, foredrag, sangtimer og meget mere. Der vil med andre ord være mennesker med mange forskellige interesser og masser af højskoleliv omkring dig hele ugen.

 

 

PRISER
Dobbeltværelse med toilet og bad 3900,-
Enkeltværelse med toilet og bad 4400,-
Enkeltværelse med toilet og bad på gangen 3900,-
Teltplads 3250,-

Studerende under 30 år kan få 700 kr. i rabat mod fremvisning af studiekort.

TILMELDING